TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acesta este site-ul oficial al agentiei Click Travel, reprezentata oficial prin societatea comerciala Mister Achim SRL. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin în exclusivitate acesteia.

Accesând acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute în site-ul Click Travel sub orice forma, în afara existentei unei intelegeri scrise între utilizatorul acestora si Click Travel.

- Utilizatorul îsi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai în scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, în afara existentei unei intelegeri scrise între utilizator si Click Travel.

- Continutul site-ului Click Travel este protejat de cadrul legal în vigoare în momentul prezent în Romania. Orice încercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal Click Travel, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia, dp dreptul unilateral si neechivoc ca Click Travel sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea Click Travel. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.


- Click Travel nu este responsabila pentru erorile de webdesign sau programare si pt pierderile directe ori indirecte suferite de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei Click TRAVEL, daca nu verifica direct cu reprezentantii agentiei informatiile in cauza.


- Produsele si serviciile prezentate în acest site sunt valabile numai pentru agentia Click Travel.

- Click Travel îsi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

- Click Travel îsi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage în orice moment parti din termenii si conditiile prezente precum si din designul si functionalitatile site-ului.

 

Prelucrare a datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate de către utilizatorii care solicită transmiterea de informaţii sau care se abonează la buletine informative electronice sunt utilizate numai în scopul de a furniza serviciul solicitat.

 

Date furnizate voluntar de către utilizatori
Trimiterea opţională, explicită şi voluntară de mesaje e-mail la adresele indicate în acest site, sau transmiterea datelor verbal telefonic sau direct la sediul nostru presupune preluarea ulterioară a adresei de e-mail a expeditorului, care este necesară pentru a răspunde la cereri, precum şi a oricăror altor date cu caracter personal incluse în e-mail. Periodic, pe paginile site-ului se vor indica sau afişa informaţii cu privire la confidenţialitate, cu referire la servicii specifice, furnizate la cerere.


oferte corporate
oferte Click Travel
oferte city break Click Travel

Contact


0747.872.835 (0747 TRAVEL)

Trimite un mesaj

Email:*

Mesaj:*

Social Media

Facebook Twitter Google Plus Yahoo

Newsletter

Nume:

Email:*Putem sa va oferim un pret mai bun la biletele de avion, la cazare, la sejururi sau la pachetele charter pentru ca avem contracte preferentiale incheiate cu companiile aeriene si cu lanturile hoteliere in acelasi principiu. In plus, nu veti fi privit ca un client individual, ci veti fi asociat cu agentia noastra de turism, si asta va va aduce un avantaj, pentru ca o agentie genereaza volum hotelurilor si companiilor de zbor, si acestia cauta sa pastreze o relatie cat mai buna cu agentia. Cel mai simplu mod de a gasi cea mai buna oferta pentru dvs este sa faceti o solicitare in unul din formularele de pe site !
© 2013 Click Travel