CORPORATE

Intelegem dinamica companiilor din zilele noastre si din acest motiv am dezvoltat servicii de Corporate Travel pentru a raspunde nevoilor si politicilor fiecarei companii fie ca este vorba de calatorii in interes de serviciu, intalniri de afaceri sau programe incentive pentru angajati.

 

business travel


Deplasari de serviciu


Pozitionandu-ne drept consultantul turistic personal pentru clientii nostri, oferim toate informatiile necesare, gasim cele mai bune solutii potrivite bugetelor si politicilor de calatorie in scop de afaceri.
Folosindu-ne de reteaua proprie de parteneri de care dispunem putem oferi o multitudine de optiuni in ceea ce priveste companiile aeriene, cazarea, transferuri si intalniri de afaceri ori planificarea evenimentelor. Acestea va asigura ca veti face cele mai bune alegeri in functie de bugetul de care dispuneti si veti putea sa controlati permanent costurile.
Fiecare client va fi consiliat de unul sau mai multi Account Manageri care vor lucra strans cu compania, intelegand astfel nevoile si dorintele acesteia pentru a furniza cele mai bune optiuni turistice si pentru a optimiza costurile. 


Programe incentive

Zambetul colegilor de serviciu.
Imaginati-va expresia de pe fata colegului de la Financiar cand ii veti spune ca-l trimiteti saptamana urmatoarea pe o plaja insorita si linistita ca sa faca o cercetare asupra cocktail-urilor si metodelor de bronzare - drept rasplata pentru treaba buna pe care a facut-o in decembrie intr-un timp atat de scurt.
Va radia de bucurie, ca sa nu mai spunem de bronzul cu care se va intoarce dupa acea saptamana. Programele noastre de rasplatire a angajatilor au acest efect asupra lor !
Acest tip de program s-a dovedit a fi eficient atat ca factor motivational cat si eficient din punct de vedere financiar.
Iata cateva dintre avantajele programelor noastre:
- o mare diversitate de servicii, destinatii si posibilitati de petrecere a timpului liber
- un inalt factor motivational
- continua evaluare a procesului pentru a optimiza costurile si pentru a va oferi orice informatie relevanta pentru dumneavoastra.


Intalniri si evenimente

De la mica sala din apropierea biroului dumneavoastra pana la insula retrasa din Pacific, noi credem ca o intalnire de afaceri poate fi mai mult decat o prezentare PowerPoint, grafice si discursuri motivationale! Fie ca va intalniti cu partenerii dumneavoastra pentru afaceri sau pentru un eveniment de ce sa nu obtineti tot ce puteti din aceasta ocazie. Haideti sa facem aceasta intilnire unica !
Consultantii nostri turistici vor negocia si va vor furniza tot ceea ce va este necesar pentru a avea o intalnire reusita. Nu neglijam faptul ca evenimentele au nevoie de condimente pentru a fi memorabile asa ca suntem pregatiti sa va oferim orice tip de activitate de agrement la care va puteti gandi.
Evenimentele si intalnirile pot fi mai mult decat sunt deoarece:
Ne vom ocupa de toate detaliile pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nici o grija.
Activitatile de agrement nu sunt o problema pentru noi.
Putem sa organizam orice eveniment sau intalnire fie ca este langa biroul dumneavoastra sau in orientul indepartat economisindu-va astfel bani si timp.


Team Building

Consolidarea echipei dumneavoastra
Baietii de la IT cred ca sunt buni la fotbal, fetele de la Economic iubesc raftingul iar Brand Managerii dumneavoastra se relaxeaza de cate ori pot pe terenul de golf. In aceste conditii aveti nevoie de un team building. In afara biroului vor concura si se vor bucura impreuna de petrecerea unor momente in aer liber!
Programele de team building reusesc sa construiasca echipe puternice, mai ales cand trebuie sa-i bati la fotbal pe baietii de la IT. Indiferent de locatie, aproape sau departe, va vom duce oriunde doriti si va vom oferi programe competitionale variate.
Sunteti gata de drum ?
De ce sunt programele noastre de team building asa de reusite?
Va vom scoate din birouri si o sa va placa.
Ne vom ocupa de toate detaliile ca sa stati fara grija.
Va veti relaxa cu adevarat deoarece vom avea grija de toate implicatiile financiare si va vom economisi si bani in acest timp!


 
Contactati-ne la business@clicktravel.ro pentru a stabili o intalnire in vederea unei colaborari ce va poate ajuta sa optimizati costurile in primul rand, si sa evitati eventualele probleme aparute pe parcurs ( modificari bilete, schimbat hoteluri - lasati-ne pe noi sa ne batem capul cu asta ). Dupa ce incepeti colaborarea cu noi , tot ceea ce trebuie sa faceti este doar sa va focusati pe businessul din care faceti parte - de travel ne ocupam noi !


oferte corporate
oferte Click Travel
oferte city break Click Travel

Contact


0747.872.835 (0747 TRAVEL)

Trimite un mesaj

Email:*

Mesaj:*

Social Media

Facebook Twitter Google Plus Yahoo

Newsletter

Nume:

Email:*Putem sa va oferim un pret mai bun la biletele de avion, la cazare, la sejururi sau la pachetele charter pentru ca avem contracte preferentiale incheiate cu companiile aeriene si cu lanturile hoteliere in acelasi principiu. In plus, nu veti fi privit ca un client individual, ci veti fi asociat cu agentia noastra de turism, si asta va va aduce un avantaj, pentru ca o agentie genereaza volum hotelurilor si companiilor de zbor, si acestia cauta sa pastreze o relatie cat mai buna cu agentia. Cel mai simplu mod de a gasi cea mai buna oferta pentru dvs este sa faceti o solicitare in unul din formularele de pe site !
© 2013 Click Travel